E-Mail: office@exeplus.ro | Telefon: 0745 267.026, 0257 211.406

Compania EXE PLUS

EXE PLUS este o firma de productie publicitara din Arad, formata dintr-o echipa tanara, dinamica si creativa, capabila sa ofere cele mai eficiente solutii pentru a va promova afacerea. Fondata in anul 2000, activează de la înfiinţare în domeniul producţiei publicitare. In perioada 2000-2003 am functionat sub numele de EXE GROUP.

 

 

EXE PLUS SRL este unitata protejata autorizata de Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanele cu Dizabilitati, Copii si Adoptii.

 

 

 

Suntem deschisi. Cand vii la EXE PLUS, te intampinam cu un zambet si o strangere calduroasa de mana. Suntem atenti, te ascultam si ne punem mereu in locul tau. Iar impreuna gasim cele mai bune solutii pentru tine, creative si neasteptat de potrivite.

Dedicati. Unde ai mai vazut atat de mult entuziasm? La EXE PLUS, cand ai fost data trecuta. Suntem realmente pasionati de ceea ce facem si mergem pana in panzele albe pentru ca tu sa fii cel putin multumit. Venim in intampinarea nevoilor tale, te servim cu mare placere. Reactionam rapid pentru ca tu sa castigi timp prin solutii la cheie, disponibile imediat si fara costuri suplimentare. 

Garantat. Cand vine vorba de calitate, chiar nu glumim deloc. Va oferim produse si servicii de calitate. 

Responsabili. Ne-am asumat o dubla responsabilitate. Una fata de Dvs., partenerul nostru, rezolvandu-va rapid si avantajos, problema de PR. Similar, prin insasi natura business-ului, cu produse de calitate.

 

 

Va prezentam un mini istoric al firmei noastre.

 

2000 – In luna februarie se infiinteaza A.F. EXE GROUP, avand ca obiectiv principal productia publicitara, primul client principal fiind Biserica Maria-Radna din judetul ARAD.

 

2001 – Achizitionarea echipamentelor de ultima generatie si inceperea colaborarii cu noi clienti printre care: PROTGUARD SRL (azi WEST PROTGUARD TRANSPORT), MASE, ELLIS, HIGHLIGHTS ELECTRICAL, GIRO CONSTRUCT.

 

2003 - Am schimbat statusul si denumirea societatii in EXE PLUS SRL.

 

2004 – Ca o continuare normala a dezvoltarii activitatii am semnat in continuare contracte cu firme ca: LASER SYSTEM, SAMSARA, TOP SECURITY, GEMO IMPEX, GASTROTOUR, SIMBOL D, MCL SYSTEM.

 

2005 – Au urmat alte parteneriate cu firme de prestigiu: SYSTRONICS, SYSMEC, METALLINA, SZAKAL-METAL.

 

2006 – A adus rezultate peste asteptari, clientii nostrii fiind multumiti de produsele si serviciile noastre, am putut semna in continuare parteneriate cu societati ca: PORTA ROMANIA, RCE SPERANTA COPIILOR, REGALO, SADRINI, MAX-GUARD.

 

2007 – A fost anul in care am ramas pe piata DOAR datorita clientilor nostri, care au dorit sa ne ajute in momentele dificile prin care a trecut societatea noastra.

 

2008 – Societatea noastra a devenit Unitate Protejata.

 

2017- pana in prezent

Ne putem mandri cu faptul ca toti clientii ne sustin in continuare iar noi la randul nostru incercam sa-i multumim prin seriozitate, promptitudine si oferirea produselor si serviciilor de cea mai buna calitate. â

 

2021 – Societatea noastra a redevenit Unitate Protejata, si am investit in continuare in echipamente care sa deserveasca orice cerinţă exigenta din partea clientilor in domeniul publicitatii si nu numai.

 

Multumind pentru colaborarile de pana acum si pentru cele ce urmeaza, va indemnam sa nu ezitati in a ne cere oferte sau sfaturi pentru orice comanda, chiar si cele ce nu apar in acest site, deoarece pentru noi aceasta ar fi o provocare iar pentru ambele parti, un viitor format.